Hé jij!

Ik wil heel graag even voorstellen wie er achter deze vrolijke webshop schuilgaat!

IMG_5349.JPG

Mijn naam is Lore, een vrolijke twintiger uit Ieper en vaak wel eens 'een zotte doos' genoemd!

Ik ben een vrolijke, creatieve duizendpoot en van daaruit startte ik in mijn kinderjaren met het maken van juweeltjes omdat ik werkelijk zot ben van oorbellen.

Wat dus begon als een ongedwongen fijne bezigheid, mondde enkele jaren later, in 2013, uit in deze hippe webshop met originele spulletjes!

Ik heb namelijk een hele grote liefde voor unieke spullen die je niet overal kunt vinden en waar je dus meteen instant vrolijk van wordt!

Het zal jullie dan ook niet ontgaan zijn dat de nodige kleur, originaliteit en retro sprankeling hierbij altijd aanwezig is!

Bij ons kan je dus terecht voor een uniek paar oorbellen, een leuk bloempotje, trendy interieuraccessoires, een hippe brillendoos, een retro rugzak, een origineel cadeautje en nog zoveel meer!

Pop-up

In de zomer van 2019 opende ik een eigen pop-upwinkeltje. Op die manier kon ik nog meer proeven van het ondernemerschap en van jullie laaiende enthousiasme! 

Al snel werd ik een gevestigde waarde in jullie zoektocht naar leuke cadeautjes of een tof paar oorbellen. De pop-up was tijdelijk en sloot dus terug de deuren omdat mijn studies toen nog niet volledig afgerond waren.

Maar... het kriebelde..., dus 'palmde' ik ondertussen een deel in van de winkel van mijn ouders om jullie ook fysiek verder te kunnen van dienst zijn!
Naast onze webshop kan je ons dus ook terugvinden in de Stationsstraat 19 in Ieper. 

Lots of love

Werkelijk elke bestelling en bezoekje maakt mijn hart een sprongetje, want dat zorgt ervoor dat ik mijn passie, ondertussen al 9 jaar, met jullie kan blijven delen!

Elk pakketje wordt met de grootste zorg en vooral met tonnen vol liefde verpakt om ervoor te zorgen dat jullie een klein vreugdedansje kunnen doen eens het op de deurmat valt ;)

Contact

Als jullie vragen zouden hebben over bepaalde producten of andere zaken, aarzel dan zeker niet om contact met me op te nemen!
Dit kan per mail via info@labellecerise.be of per telefoon naar 057 21 54 33.

Altijd fijn om te kunnen zien dat jullie bestellingen vrolijk onthaald worden en waar onze producten een plaatsje krijgen!
Share you love met #labellecerise

Tot ziens!

Liefs, Lore x

Psst: Wist je dat jouw bestelling ook meteen als cadeautje op de deurmat van de gelukkige kan vallen? Wij zorgen dat het eruit ziet als een pareltje en jij hoeft alleen maar een boodschap in te vullen bij het bestellen en het adres van de ontvanger!

Nieuw account aanmaken

Heeft u al reeds een account?
Log in Of Reset paswoord