Hé jij!

Ik wil heel graag even voorstellen wie er achter deze vrolijke webshop schuilgaat!

Mijn naam is Lore, een enthousiaste twintiger uit Ieper en vaak wel eens 'een zotte doos' genoemd!

Ik ben een creatieve duizendpoot en van daaruit startte ik in mijn kinderjaren met het maken van juweeltjes omdat ik werkelijk zot ben van oorbellen.

Wat dus begon als een ongedwongen fijne bezigheid, mondde enkele jaren later, in 2013, uit in deze hippe webshop met originele spulletjes!

Ik heb namelijk een hele grote liefde voor unieke spullen die je niet overal kunt vinden en waar je dus meteen instant vrolijk van wordt!

Het zal jullie dan ook niet ontgaan zijn dat de nodige kleur, originaliteit en retro sprankeling hierbij altijd aanwezig is.

Bij ons kan je dus terecht voor een paar handgemaakte oorbellen, trendy interieurdecoratie, vrolijke cadeautjes en nog zoveel meer!

Pop-up

In de zomer van 2019 opende ik een eigen pop-upwinkeltje. Op die manier kon ik nog meer proeven van het ondernemerschap en van jullie laaiende enthousiasme! 

Al snel werd ik een gevestigde waarde in jullie zoektocht naar leuke cadeautjes of een tof paar oorbellen. De pop-up was tijdelijk en sloot dus terug de deuren.

Maar... het kriebelde..., dus 'palmde' ik ondertussen een deel in van de winkel van mijn ouders om jullie ook fysiek verder te kunnen van dienst zijn!
Naast onze webshop kan je ons dus ook altijd terugvinden in de Stationsstraat 19 in Ieper. 

Lots of love

Van elke bestelling en ieder bezoekje maakt mijn hart een sprongetje, want dat zorgt ervoor dat ik mijn passie, ondertussen al meer dan 9 jaar, met jullie kan blijven delen!

Ieder pakketje wordt met de grootste zorg en vooral met tonnen vol liefde verpakt om ervoor te zorgen dat jullie een klein vreugdedansje kunnen doen eens het op de deurmat valt ;)

Contact

Als jullie vragen of specifiek wensen/voorkeuren zouden hebben, aarzel dan zeker niet om contact met me op te nemen!
Dit kan per mail via info@labellecerise.be of per telefoon naar 057 21 54 33.

Altijd fijn om te kunnen zien dat jullie bestellingen vrolijk onthaald worden en waar ze een plaatsje krijgen!
Share your love met de hashtag '#labellecerise' zodat we mee kunnen genieten!

Veel winkelplezier!

Liefs, Lore 

Nieuw account aanmaken

Heeft u al reeds een account?
Log in Of Reset paswoord