Hé jij!

Ik wil me heel graag even voorstellen!
 Dit ben ik
Mijn naam is Lore en word vaak wel eens 'een zotte doos' genoemd!

Ik ben een vrolijke, creatieve duizendpoot en van daaruit startte ik in mijn kinderjaren met het maken van juweeltjes omdat ik werkelijk zot ben van oorbellen.

Wat dus begon als een ongedwongen fijne bezigheid, mondde enkele jaren later, in 2013, uit in deze hippe webshop met originele spulletjes!

Ik heb namelijk een hele grote liefde voor unieke spullen die je niet overal kunt vinden en waar je dus meteen instant vrolijk van wordt!
Het zal jullie dan ook niet ontgaan zijn dat de nodige kleur, originaliteit en retro sprankeling hierbij altijd aanwezig is!

Bij ons kan je dus terecht voor een uniek paar oorbellen, een grappig bloempotje, een hippe brillendoos, een retro rugzak, een origineel cadeautje en nog zoveel meer!

Pop-up

In de zomer van 2019 opende ik een eigen pop-upwinkeltje. Op die manier kon ik nog meer proeven van het ondernemerschap en van jullie laaiende enthousiasme! 

Al snel werd ik een gevestigde waarde in jullie zoektocht naar leuke cadeautjes of een tof paar oorbellen. De pop-up was tijdelijk en sloot dus terug de deuren omdat mijn studies toen nog niet volledig afgerond waren. Maar het kriebelt, dus meer van die fijne projectjes komen er zeker nog aan ;)

Naast deze webshop kan je ons natuurlijk ook nog terugvinden in de Stationsstraat 19 in Ieper.
In de winkel van mijn ouders nam ik gaandeweg mijn plekje in om jullie ook fysiek van mijn assortiment te kunnen laten genieten!

Lots of love

Maar werkelijk bij elke bestelling doe ik steeds een vreugdedansje, want dat zorgt ervoor dat ik mijn passie met jullie kan blijven delen!

Elk pakketje wordt met de grootste zorg en vooral met tonnen vol liefde verpakt om ervoor te zorgen dat jullie hartje een sprongetje maakt eens het op de deurmat valt. Zeg nu zelf, wat is er leuker dan iemand verrassen met een leuk pakje?

Als jullie vragen zouden hebben over bepaalde producten of andere zaken, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!

Liefs, Lore x

Psst: Wist je dat jouw bestelling ook meteen als cadeautje op de deurmat van de gelukkige kan vallen? Wij zorgen dat het eruit ziet als een pareltje en jij hoeft alleen maar een boodschap in te vullen bij het bestellen en het adres van de ontvanger!

- Share your love with #labellecerise -

Nieuw account aanmaken

Heeft u al reeds een account?
Log in Of Reset paswoord