Thee - Spreken is zilver, bijkletsen goud

€ 11,95
Inclusief belasting

Spreken is zilver, bijkletsen goud. Vooral onder genot van een grote kop thee. Dit cadeau bevat 2 glazen buisjes met thee: groene thee met citroengras en zwarte thee met kaneel. Aan de achterkant van de verpakking vind je een luikje met 10 theezakjes! Je hebt dus alles bij de hand om voor jou en je vriendin een kop thee te zetten. Laat het bijkletsen maar beginnen!

Cadeau met aandacht

De thee wordt hand geplukt in Sri Lanka. Door het drinken van deze thee steun je de Fair Tea Foundation. Een onafhankelijke, non-profit organisatie die samenwerkt met lokale bedrijven in Sri Lanka om de gezondheidscondities en leefomstandigheden van mensen die wonen en werken op theeplantages in Sri Lanka te verbeteren. De doelstelling is dat ieder individu op de theeplantages in Sri Lanka de mogelijkheid krijgt om gebruik te maken van medische faciliteiten en scholing, alsmede het creëren van goede leefomstandigheden.

Ingrediënten

Gearomatiseerde groene thee met citroengras: groene thee 72%, citroengras 25%, natuurlijk aroma. Gearomatiseerde zwarte thee met kaneel: zwarte thee 88%, kaneel 10% natuurlijk aroma.

7428471692020

Specificaties

Kleur
Goud
Wit
Materiaal
FSC gecertificeerd karton
Inhoud
Verse groene- en zwarte thee
Extra info
Fair trade thee uit Sri Lanka

Nieuw account aanmaken

Heeft u al reeds een account?
Log in Of Reset paswoord