Cadeaubon €50 - Digitale bon

€ 50,00
Inclusief belasting

Wil je graag iemand verrassen met een origineel cadeau, maar weet je niet goed wat te kiezen? Dan is de cadeaubon van La Belle Cerise zeker iets voor jou! Met deze cadeaubon doe je iemand een groot plezier en dit voor elke gelegenheid én bedrag naar wens! Lees hieronder hoe dit in zijn werk gaat! 

Na aankoop van dit product ontvang je een digitale cadeaubon van €50,00. Deze cadeaubon kan je helemaal zelf aanpassen naar jouwen eigen wensen. Zo kan je ervoor kiezen om deze meteen te downloaden in PDF-formaat en af te drukken of je kan deze per mail versturen naar de persoon die je wil verrassen. Het is bovendien mogelijk om een specifieke verzenddatum in te stellen, handig voor wanneer je iemand wil verrassen voor haar verjaardag! Dit alle doe je via de tab 'Mijn Cadeaubonnen' op je persoonlijke accountpagina op onze website.

Het gebruik van de cadeaubon is eenvoudig. Na selectie van de gewenste producten op de website kan de ontvanger de ontvangen unieke code ingeven in het daartoe voorziene veld in de eerste stap van het bestelproces. Het bedrag van de cadeaubon wordt in vermindering gebracht van het bedrag van de gewenste producten. Het is niet noodzakelijk dat de cadeaubon in één keer wordt gebruikt. Indien de cadeaubon gedeeltelijk wordt gebruik zal de ontvanger automatisch een mail ontvangen met daarin een nieuwe code voor het resterend bedrag.

De cadeaubonnen zijn één jaar geldig en enkel op producten die aangeboden worden op onze website. De cadeaubon kan dus niet gebruikt worden voor eventuele verzendkosten, mochten die van toepassing zijn. Vragen? Stuur ons gericht een berichtje!

Specificaties

Extra info
Digitale bon

Nieuw account aanmaken

Heeft u al reeds een account?
Log in Of Reset paswoord